Soc la Caransebes! Popovici schimbat, gugulanii castiga la Oradea!

Soc la Caransebes! Popovici schimbat, gugulanii castiga la Oradea!

CARANSEBEȘ – Situația încordată și conflictele din interiorul clubului FC Caransebeș nu au fost trecute cu vederea de cei care conduc gruparea gugulană.
În ședința Adunării Generale a clubului, care a avut loc joi, noii membri asociați au votat în unanimitate schimbarea din funcție a președintelui Cosmin Popovici și înlocuirea acestuia cu un cunoscut om de fotbal dinCaransebeș, Dan Avram, fost sportiv și actual om de afaceri, Popovici fiind trecut pe postul de manager sportiv.

Ulterior, Popovici a demisonat și din această funcție, astfel că vineri, înainte de deplasarea gugulanilor la Oradea pentru jocul cu FC Bihor, Avram l-a prezentat pe noul președinte al FC Caransebeș, Dorin Micșa, un cunoscut om de fotbal care a mai activat la Poli Timișoara și UTA Arad. În aceste condiții, Avram a preluat postul vacant de manager sportiv, ocupându-se doar de administrarea echipei și organizarea meciurior, iar noul președinte va încerca să rezolve toate celelalte probleme cu care s-a confruntat clubul în ultima perioadă.

Iar șocul schimbărilor de la nivelul conducerii a avut urmări pozitive, pentru că elevii lui Alin Artimon au făcut un joc excelent la Oradea și s-au impus cu un scor de forfait, 3-0, prin golurile marcate de Constantin Stoica, Andrei Artean și Ciprian Dinu, toate în prima repriză, același Stoica ratând și o lovitură de la 11 metri în minutul 13.

Sursa: http://www.caon.ro/soc-la-caransebes-popovici-schimbat-gugulanii-castiga-la-oradea/1528195