Antrenorul Oprita a pus Caransebesul la zid!

Antrenorul Oprita a pus Caransebesul la zid!

Scris de Adrian Crânganu – CARANSEBEŞ – Cei doi tehnicieni şi-au expus punctele de vedere după F.C. Caransebeş – Metalul Reşiţa, scor 1-3.

La conferinţa de presă de după meciul FC CaransebeşMetalul Reşiţa, scor 1-3, antrenorul echipei gazdă,Sorin Bălu, a declarat: „Eu spun că noi am început foarte bine jocul, am pus presiune pe adversar, am reuşit să marcăm, am avut posibilitatea să facem 2-0 la acel corner, la care Goşa, de la câţiva metri, a trimis peste poartă. Apoi, specific nouă, trebuia să băgăm adversarul în joc: Lupu a greşit ca un începător, a pus mâna pe minge, 11 metri, după care zic eu că Reşiţa a preluat, cel puţin până la pauză, controlul jocului, şi a arătat că astăzi a fost mai bună decât noi, trebuie să recunoaştem. Repriza a doua se îndrepta spre un egal care eu consider că ar fi fost echitabil, însă accidentarea fundaşului nostru central Dicu a făcut să pierdem marcajul în zona centrală, adversarul a înscris şi în final a câştigat… Schimbări după acest meci probabil că vor fi, pentru că mai căutăm. Trebuia să ştim lucrul acesta de la început, eu am fost realist de la început şi am şi spus că deocamdată noi aici suntem. Cu mai multă muncă, cu mai multă pregătire, cu câţiva jucători buni aduşi în iarnă, putem să fim o echipă care să joace şi la anul tot în Liga a II-a. Dar atât, nu mai mult! Cine se hazardează să spună că am fi altceva, se înşeală. Nouă ne trebuie muncă şi un dram de noroc”.

Daniel Opriţa: „O victorie meritată, scorul a fost cam mic, după părerea mea, golul lor a fost o întâmplare, în rest nu aveam cum să nu câştigăm. Le-am şi spus la pauză, le dăm patru-cinci, i-am mai spus şi unui domn de-aici, de la dânşii, că le dăm trei, că m-au supărat cu ceva înainte, şi le-am dat trei, că aşa meritau! E cel mai bun meci al echipei mele de până acum, sunt mândru de ei, s-au dăruit, au luptat până la capăt şi au arătat ca o echipă de adevăraţi gladiatori. La pressing-ul pe care l-am făcut, era ghinion să nu câştigăm această partidă, chiar aş fi fost dezamăgit şi mai supărat decât după orice alt meci dacă nu câştigam azi”.

Sursa: http://www.caon.ro/antrenorul-oprita-a-pus-caransebesul-la-zid/1471274