Alin Artimon: Consider ca am obtinut un punct meritat la Mioveni

Alin Artimon: Consider ca am obtinut  un punct meritat la Mioveni

Scris de Sorin Rogoz – MIOVENI – Antrenorul Alin Artimon este preocupat de conectarea elevilor săi pentru meciul cu Rm. Vâlcea.

Conform obiceiului, imediat după meciul dintre CS Mioveni şi FC Caransebeş, scor 0-0, din etapa a XIX-a a Ligii a II-a de fotbal, cei doi tehniceni au susţinut o conferinţă de presă.

Alin Artimon (FC Caransebeş): „Eu cred că este un punct meritat pentru noi, ţinând cont de dezavantajul numeric în care am terminat meciul. Pentru noi meciul acesta este zero, dacă nu reuşim să ne adjudecăm victoria cu CSM Râmnicu Vâlcea (meciul se va disputa miercuri, 28 martie, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş). Va fi o partidă dificilă, pentru că este o echipă care se închide şi blochează orice încercare ofensivă. Am reuşit să îi punem în dificultate pe cei de la CS Mioveni, din punct de vedere defensiv. Gazdele au dezvoltat un joc ofensiv slab, poate şi din acest motiv. Poate că am fi putut scoate mai mult din acest meci. Nu plec fericit de la Mioveni, pentru că în meciul următor voi avea doi jucători suspendaţi şi, de asemenea, va trebui să plătesc amendă vreo două salarii”.

Claudiu Niculescu (CS Mioveni): „FC Caransebeş este o echipă bine aşezată în teren, echipă care merită pe deplin acest punct. Pe final am dominat teritorial, însă a fost o dominare sterilă, pentru că nu ne-am creat ocazii şi nu am marcat, asta pentru că oaspeţii s-au apărat bine. Ne lipseşte luciditatea în treimea adversă, nu reuşim să găsim o soluţie să înscriem. Cred că arbitrul a cam stricat meciul. Au fost greşeli care ne-au avantajat şi pe noi, dar şi pe cei de la FC Caransebeş”.

Sursa: http://www.caon.ro/alin-artimon-consider-ca-am-obtinut-un-punct-meritat-la-mioveni/1514897