Când voi fi candidat, voi vedea cine se mai consideră coleg de partid cu mine!

În aceste condiții, deși e președintele în exercițiu al PSD Caransebeș, primarul Felix Borcean spune că nu s-a apucat încă de lista pentru Consiliul Local 2024-2028. Deocamdată, unii dintre actualii aleși locali social-democrați din Caransebeș trag mai mult înspre tabăra viceprimarului Pasere.

„Deocamdată nu am început să lucrez la lista de consilieri locali, nici măcar așa, să mă gândesc, pentru că planează și această incertitudine, mai mult nu în ceea ce mă privește, îi privește pe alții, că sunt sau nu candidatul PSD, asta-i întrebarea. Eu am certitudinea că sunt candidatul PSD. Însă știți care e problema? În PSD Caransebeș au rămas acele două facțiuni care nu au putut fi lipite și asta se vede și în consiliul local, o parte balansează în funcție de situație, au ales o altă traiectorie și atunci eu nu pot să am o certitudine. Vreau să văd momentul în care eu sunt desemnat candidat și atunci vreau să văd cine mai apare la ședință, cine se consideră coleg de partid cu Felix Borcean. Din acel moment ne putem gândi la o listă de consilieri, asta e sita care va cerne, nu e vorba de încrederea sau neîncrederea mea că voi fi sau nu candidat, e vorba de situația din partid. Pentru că oricât le-aș spune eu <<mai, oameni buni, eu sunt candidatul>>, ei încă nu cred.”, a precizat primarul Caransebeșului.

Reamintim că Felix Borcean se bazează pe sprijinul lui Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, primii doi oameni din PSD, deși fotoliul de primar e dorit și de alți actuali sau viitori social-democrați precum deputatul Marius Damian, viceprimarul Pasere (deocamdată șeful PRO România) și vicele CJ, Marius Isac, care a contestat în instanță excluderea sa din PNL.

JCS-Nina Curița

Sursa: https://caon.ro/cand-voi-fi-candidat-voi-vedea-cine-se-mai-considera-coleg-de-partid-cu-mine/2418004/