Cheamă-ţi prietenii şi hai la Caransebeş Street Food Fest!

De data aceasta, locul tradiționalelor tarabe cu mici va fi luat de food truck-uri pline cu bunătăți, în cadrul festivalului Caransebeș Street Food Fest. Rulotele cu mâncare vor sta la dispoziția pofticioșilor vineri, între orele 12 și 23, sâmbăta și duminică între orele 11 și 23. „Dulce și sărat, în mașină preparat. Proaspăt și gustos, pentru tine, drag pofticios. Te așteptăm în weekend-ul 11-13 iunie cu preparate numai bune de savurat! Totul, pe strada Episcopiei. Cheamă-ți și prietenii, căci se lasă cu petrecere. MR X, KLU și DIRT FUN vor mixa într-un spectacol de zile mari. Acest eveniment dă dependență de… calitate, gust și distracție. Fii pregătit pentru o experiență așa cum nu ai mai trăit!”, sună invitația organizatorilor.

Nu vor lipsi din centrul Caransebeșului Mașina cu clătite, Duba cu grătare, Tuma Mobile Food, WTF Food Truck sau Burger Hunt, doar câteva din numele care vă așteaptă cu preparate delicioase. Iar pentru cei mai mici, Zâna Poveștilor a pregătit o mulțime de surprize! Vor fi baloane modelate, pictură pe față, magie, jocuri, concursuri și multă voie bună!

Primăria Caransebeș este principalul partener al evenimentului. „Street Food Fest e o premieră pentru Caransebeș, în sensul de a arăta un pic diferit față de ce am avut până în prezent, cu tradiționalele și dezagreabilele tarabe cu mici și alte produse specifice. Vreau să încercăm și altceva, să vedem ce impact are un festival street food mai modern, dacă va fi convenabil și pentru noi, și pentru cei care vin să își comercializeze marfa”, a spus primarul Felix Borcean, care va fi prezent la prima ediție a Caransebeș Street Food Fest.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/cheama-ti-prietenii-si-hai-la-caransebes-street-food-fest/2386115/