De la București ne alegem doar cu răspunsul!

La creșa din Racovița lucrările au fost câștigate de o firmă din Măgurele, cu doar 6 angajați, dar bat pasul pe loc. În Teiuș, la ștrand, nici măcar nu au început, firma din București așteptând ordinul de începere de la Compania Națională de Investiții. Nici la blocul ANL de la Jupa, unde lucrările sunt executate de o firmă din Arad, situația nu este îmbucurătoare.

„La creșă, ce am spus eu cu luni în urmă s-a adeverit, a fost făcut tot posibilul ca lucrarea să fie prinsă de cineva care să nu o termine, pentru a nu-mi crea mie un avantaj. Totul se raportează la primar, la cât de performant sau neperformant va fi primarul când tragi linie la momentul alegerilor. Nu noi am desemnat constructorul la creșă și nu pot eu să-mi asum construcția creșei. La fel cum nu pot să-mi asum evoluția lucrărilor la ANL-ul din Jupa, la fel cum nu pot să-mi asum începerea sau mai degrabă neînceperea lucrărilor la bazinul de înot de la ștrand, care nu au început, au ceva probleme la CNI. S-au făcut toate diligențele, așteptăm doar ordinul de începere al lucrărilor, există și o firmă care a câștigat licitația, trebuie doar să dea CNI ordinul de începere. Noi nu putem decât să mai sunăm din când în când la CNI și să întrebăm <<când dați drumul la lucrare?>>. Ni se răspunde, dar cu răspunsul ne alegem, atât, poate nu au bani, nu ține de noi asta.”, a precizat Felix Borcean.

Edilul a adăugat, pe de altă parte, că trebuie totuși văzută și partea plină a paharului, asta însemnând că cele trei proiecte „sunt certe și chiar dacă nu se întâmplă acum, în acest an, se vor întâmpla și ne vom bucura de un bazin acoperit, de o creșă modernă sau de un bloc ANL”.

JCS-Răzvan Mihalcea

Sursa: https://caon.ro/de-la-bucuresti-ne-alegem-doar-cu-raspunsul/2417726/