Despre Aeroportul din Caransebeş, NO COMMENT!

Ne referim la proiectul de modernizare al Aeroportului Caransebeș, pentru care Olariu încă mai speră la banii din PNRR, promiși de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Vreo 338 de milioane de lei, pentru care Olariu a și finalizat licitația pe SEAP (cu clauză suspensivă, adică deocamdată nu dispune de acești bani) și a desemnat și câștigătorul, singurul participant de altfel, o asociere de firme.

Deși se vorbește de deblocarea situației, concret, lucrurile trenează. Dinspre Transporturi, nicio veste, situație care-l afectează pe Olariu, chiar dacă acesta încearcă să-și păstreze tonul optimist. Întrebat recent despre cum merg lucrurile, pentru că a desemnat deja asocierea de firme care ar trebui să modernizeze Aeroportul Caransebeș, omul de afaceri ne-a spus doar atât: ,,No comment!”

Mai trebuie spus că prin anumite cercuri se vorbește că demersul lui Olariu, de a moderniza aeroportul și de a reporni activitatea la Caransebeș, n-a picat prea bine celorlalte aeroporturi din vestul țării, confruntate cu reducerea numărului de pasageri, încă un aeroport care să mai ia din clienții și așa puțini nefiind văzut cu ochi buni.

JCS-Răzvan Mihalcea