Marcel Vela: Daca nu stim ca 2014 e unic, vom regreta mai tarziu

Marcel Vela: Daca nu stim ca 2014 e unic, vom regreta mai tarziu

TIMIŞOARA – Peste două mii de liberali din vestul țării i-au primit vineri, la Timișoara, pe eurocandidații PNL la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai.
Adina Vălean, Renate Weber, Ramona Mănescu, Eduard Helvig și Cristian Bușoi, alături de liderul PNL, Crin Antonescu și de liderii de filiale din vest, au transmis un mesaj optimist, dar în același timp de luptă, pentru un rezultat cât mai bun pe 25 mai.

Prezent la lansare, președintele liberalilor cărășeni,Marcel Vela, le-a vorbit miilor de membri și simpatizanți despre momentul istoric de peste câteva săptămâni, pe care PNL nu are voie să-l rateze. „Timpul pentru fiecare dintre noi este ireversibil. Dacă nu știm că 2014 e unic, iar PNL ar putea fi cel mai puternic partid, vom rata acest moment, pe care-l vom regreta apoi în 2015 și 2016. Ca să câștigăm acest război trebuie să câștigăm prima bătălie, europarlamentarele. Apoi vom putea povesti nepoților că în 2014 am câștigat un război”, a spus Vela, în aplauzele liderilor dar și ale simplilor membri PNL. Președintele liberal, Crin Antonescu, a prezentat obiectivele partidului în acest an electoral, care poate fi hotărâtor pentru evoluția PNL.

„Dacă obținem această victorie de moral la alegerile europarlamentare, în toamnă, Ponta și baronii pe care îndrăznește să-i compare cu martirii vor pleca acasă. Nu în opoziție, ci acasă, pentru că ei nu știu să facă politică decât dacă sunt la putere”, a fost mesajul transmis clar și fără echivoc de Antonescu.

Nina Curiţa

Sursa: http://www.caon.ro/