Peste 14 milioane de lei pentru învățământul din Caransebeș

Laboratoarele, sălile de clasă, cabinetele psihopedagogice, sălile de sport ale unităților de învățământ, inclusiv Clubul Sportiv Școlar și Clubul Copiilor, vor fi dotate prin acest proiect cu echipamente digitale, mobilier școlar sau alt gen de echipamente necesare pentru actul didactic.

„Educația a fost, este și va fi o prioritate a administrației noastre. Pe lângă eficientizarea energetică și modernizarea majorității unităților de învățământ, astăzi am semnat contractul de finanțare pentru DOTAREA CU ECHIPAMENTE INFORMATICE, MOBILIER ȘI MATERIALE EDUCAȚIONALE ȘI SPORTIVE A TUTUROR UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN CARANSEBEȘ, în valoare de 14,3 milioane de lei, astel încât, suma totală pentru infrastructura școlară din municipiu se ridică la peste 50 de milioane de lei, nepunând la socoteală investițiile și reparațiile din bugetul local. Felicitări tuturor celor implicați în realizarea acestor proiecte!”, a declarat primarul Felix Borcean. Urmează acum întocmirea documentațiilor necesare demarării licitațiilor, pentru ca de aceste dotări să beneficieze cât mai rapid toți elevii din Caransebeș.

Proiectul „Dotarea cu echipamente TIC, mobilier și material educaționale și sportive a unităților de învățământ din municipiul Caransebeș” a fost depus în prima parte a acestui an pe PNRR, Componenta C 15: Educație.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/peste-14-milioane-de-lei-pentru-invatamantul-din-caransebes/2411584/