Școala altfel

             Şi in această săptămână, în cadrul activitaţilor derulate sub titlul „Şcoala altfel”, Biblioteca Municipală Caransebeş a fost o gazdă primitoare pentru numeroşi copii de la gradiniţele din Caransebes, care împreună cu doamnele învăţătoare au ales să ne viziteze şi astfel să afle mai multe despre Bibliotecă.

         Astfel, luni ne-au vizitat copiii de la grupele mari A, B şi C, de la Grădiniţa P.P.2, prescolari ce au fost însoţiţi de doamnele învăţătoare Fiat Paraschiva, Sârbu Ionela şi Berzescu Valeria. Marţi ne-au trecut pragul preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.1 din Caransebeş, structură a Grădiniţei cu Program Prelungit nr.2 din Caransebeş însoţiţi
de prof. Ianchis Adriana  Vasilica,  prof. Vlasie Elena Vasilica,  prof. Daminescu Oana, prof. Seracin Bianca, prof. Crăciunescu-Sîrbu Cristina şi prof. Stepanescu Marinela. Joi ne-au vizitat micuţii de la Grădiniţa P.P.2, ei au fost îndrumaţi de doamnele educatoare Oţet Georgeta şi Ştefănigă Marinela.

           Cu acest prilej am încercat să le facem cunoştinţă copiilor cu lumea fantastică a poveştilor şi să le prezentăm diverse cărţi specifice vârstei lor. Totodată, pentru ca şederea la Bibliotecă să lase o impresie cât mai plăcută cei  mici au vizionat filme de desene animate care au fost de altfel extrem de apreciate şi au primit dulciuri şi baloane. 

            Le mulţumim tuturor cadrelor didactice şi copiilor care au inclus în programul lor şi o vizită la bibliotecă şi îi asigurăm că îi aşteptăm cu drag de fiecare dată şi cu o ofertă de carte mereu îmbunătăţită.

13

Image 1 of 8