Investitii majore pentru un stadion de Liga a II-a

Investitii majore pentru un stadion de Liga a II-a

CARANSEBEŞ – Stadionul Municipal din Caransebeș se află în aceste zile într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.

Pentru a putea găzdui meciurile echipei FC Caransebeș, municipalitatea a investit aproape 60.000 de euro în refacerea tribunelor, a vestiarelor, a băncilor de rezerve și a gardului împrejmuitor al arenei din Parcul Teiuș.

„Am refăcut vestiarele, am montat o nouă centrală termică, am schimbat 27 de uși, am transformat o cameră în sală de conferințe de presă. La nivelul tribunei, am montat 500 de scaune de plastic noi, galbene și albastre, am refăcut din temelie băncile de rezerve, unde pe fiecare am montat câte 15 scaune noi. De asemenea, am reparat și vopsit gardul metalic și cel de beton din incinta stadionului”, a precizat șeful Serviciului Public de Întreținere și Reparații, Ion Gheorghe Ștefan.

Potrivit acestuia, lucrările au fost necesare pentru omologarea stadionului pentru Liga a II-a. Pe de altă parte, investițiiile la Stadionul Municipal nu se vor opri aici. Administrația locală are în plan și amenajarea unei piste de tartan în locul celei actuale, de zgură, mai ales că școala atletică din Caransebeș continuă să scoată campioni, mai ales la nivelul copiilor și juniorilor, pe bandă rulantă.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro/