Amfiteatrul din Parcul Teiuș, gata în această vară?

Chiar zilele trecute, liberalul Puiu Paica l-a întrebat pe edil ce se mai aude cu lucrările de la amfiteatru, asta după ce a văzut o listă cu banii cheltuiți până acum, aproximativ 12 mii de lei, sumă care lui Paica i s-a părut mare în comparație cu situația de la fața locului. „Stați puțin că sunt două aspecte acolo, e partea de amfiteatru, de bănci, care a intrat în sarcina SPIR și urmează partea de reabilitare, zidăria, tencuiala și ce mai e nevoie acolo. Partea de bănci e făcută de SPIR, toată munca și toate treptele, cât să fi costat. 12 mii nu e o sumă mare la ce s-a făcut acolo. Sunt 10-20 de saci de ciment, toată scândura și toate picioarele de metal.”, a explicat Felix Borcean.

Cum amfiteatrul renovat ar putea fi o soluție ca locație pentru diverse spectacole, și cum se apropie și Serbările Cetății, primarul a mers la fața locului să vadă cum decurg lucrările. Iar concluzia, la începutul acestei săptămâni, a fost că „în aceste zile se lucrează intensiv la amfiteatrul din Teiuș, atât la renovarea clădirii amfiteatrului, cât și la zona unde sunt amplasate băncile, efectuându-se defrișarea și erbicidarea terenului și construirea aleilor de acces”. Cu alte cuvinte, amfiteatrul ar putea găzdui evenimente încă din această vară!

Reamintim că scena a fost ultima oară reabilitată complet în prima parte a anilor 2000, iar de-a lungul anilor a găzduit numeroase spectacole, fie de muzică populară, fie de rock.

JCS-R.M.