FOTO! Primii medici vaccinați anti-Covid la Caransebeș: Aveți încredere în vaccin!

Primul care s-a vaccinat a fost chiar directorul medical al SMUC, chirurgul Bhupinder Singh: „Am fost primul vaccinat, sunt și coordonatorul de vaccinare la SMUC. Nu doare deloc, am considerat că noi, cadrele medicale, trebuie să fim primii care ne vaccinăm, atât pentru noi, cât și pentru pacienții care vin la noi la spital. Am primit 160 de doze, azi se vaccinează 60 și apoi în fiecare zi câte 30 de persoane”.

Și directorul medical de la Ambulanța Caransebeș, medicul Barbara Singh, a primit azi vaccinul anti-Covid, încurajând pe această cale populația să nu se teamă de vaccinare. „Nu am niciun fel de reacție adversă, mă simt foarte bine și încurajez populația să se vaccineze atunci când va fi momentul potrivit, este singura speranță să revenim la normalitate. Am văzut colegii de la Ambulanță lucrând în flux continuu și, din păcate, stresul acestei boli contează foarte mult, dar din ce în ce mai mulți colegi capătă încredere, probabil văzându-ne și pe noi, și vor să se vaccineze”, a spus și proaspătul director medical de la Ambulanță.

Tot azi s-a vaccinat și unul din veteranii spitalului caransebeșean, medicul Dan Tocuț, în opinia căruia momentul de azi este cel mai important de la începutul pandemiei. „Toate bolile infecțioase importante ale omenirii s-au stopat prin vaccinare. Așa s-au eradicat poliomielita, variola, oreionul, pojarul și toate celelalte. M-am vaccinat astăzi printre primii, nu a fost dureros, nu am simțit nimic, nu am nicio reacție adversă și îndemn toată populația să se vaccineze, numai așa putem să scăpăm de această boală urâtă”, a fost concluzia lui Tocuț.

I-am mai remarcat la vaccinare pe șeful de la Urgențe, Marian Cotoșpan, pe cardiologul Mihai Ghimboașă, pe ginecologul Eugen Muntean, alături de alți medici din generațiile mai tinere, dar și numeroase asistente medicale care s-au înscris în prima tură de vaccinare de la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, toți fiind încrezători în vaccinul anti-Covid.

JCS-R.M.