Masinile abandonate, ridicate din locurile publice

Masinile abandonate, ridicate din locurile publice

Scris de Lidia Almăjanu – CARANSEBEŞ – Numărul în creștere al rablelor abandonate pe domeniul public din municipiu a determinat autorităţile locale să ia măsuri. Nu mai puțin de 46 de astfel de autovehicule sau caroserii abandonate au fost depistate în ultimele luni, în 22 de cazuri proprietarii fiind înștiințați să le îndepărteze de pe domeniul public.
Cei care nu s-au conformat solicitărilor municipalității se văd nevoiți acum să-și recupereze rablele din Târgul de Vite, acolo unde municipalitatea a amenajat un spațiu pentru mașinile bune doar de fier vechi. În ultimele zile, trei mașini abandonate au fost ridicate de echipele administrației locale din Caransebeș și depozitate la Târgul de Vite. Acestea fuseseră părăsite de ani de zile în zona parcării Mall, pe strada Cazărmii și în cartierul Pipirig, nu mai aveau numere de înmatriculare și ocupau domeniul public.

Momentan, administrația locală nu percepe taxe de depozitare a acestor vehicule abandonate și nici nu i-a amendat pe proprietari. Nu este exclus însă ca, în cazul în care proprietarii de rable nu dau dovadă de înțelegere, municipalitatea să recurgă și la astfel de măsuri. Totodată, Primăria atenționează cetăţenii că există alternative pentru valorificarea acestor autovehicule.

Sursa: http://www.caon.ro/masinile-abandonate-ridicate-din-locurile-publice/1479183