Primaria si CFR-ul se aliaza pentru reteaua de gaz

Primaria si CFR-ul se aliaza pentru reteaua de gaz

CARANSEBEŞ – Municipalitatea din Caransebeş are o veste bună în 2014 pentru cei care locuiesc în zonele Valea Cenchii, Gară și Șesu Roșu.

Administrația locală a demarat un proiect de extindere arețelei de gaz metan în aceste cartiere, o dorință mai veche a localnicilor.

„Împreună cu cei de la CFR, și ajutați de furnizorul de gaz metan, am demarat un studiu pentru a extinde rețeaua. Am avut oameni care au mers și în Valea Cenchii, și la Gară și în Șesu Roșu iar acum suntem în faza în care cei de la gaz au constatat că este rentabil să extindă rețeaua. Venim și noi parte cu fonduri, vine și CFR-ul pentru că are cheltuieli mari la Gară cu alternativa de încălzire, astfel că sper să demarăm în nord-vestul Caransebeșului un proiect amplu de introducere a rețelelor de gaz metan”, a precizat primarul Marcel Vela.

Mai mult, edilul-șef a declarat că locuitorii din Valea Cenchii vor avea și un alt motiv de bucurie, cartierul fiind prins în proiectul de reabilitare a infrastructurii de apă și canalizare. „Din acest motiv nu am început încă să asfaltăm străzile din Valea Cenchii, din moment ce vor veni rețelele subterane și vor fi lucrări ample. Le vom asfalta imediat după ce se va finaliza introducerea rețelelor de apă și canalizare”, a mai adăugat primarul Marcel Vela.

Lidia Almăjanu

Sursa: http://www.caon.ro