Echipa Volei Club Banatul, obligata sa obtina victoria

Echipa Volei Club Banatul, obligata sa obtina victoria

CARANSEBEȘ – Sâmbătă, 20 decembrie a.c., este programată ultima etapă a turului Campionatului Diviziei A1 de volei masculin. În această rundă, echipa Volei Club Banatul Caransebeș va primi, de la ora 18.00, vizita formației Știința Explorări Baia Mare.

Dar partida se va disputa în Sala Sporturilor din Lugoj, întrucât baza sportivă din Caransebeș este în renovare. Înaintea acestei confruntări, voleibaliștii caransebeșeni ocupă locul 11, penultimul, cu 8 puncte, după Unirea Dej (9 puncte) și înaintea formației Steaua București (5 puncte), în timp ce băimărenii se află pe poziția a opta, cu 11 puncte.

Chiar dacă ocupă un loc modest, din motive diverse, unul chiar obiectiv, după ce a pierdut în etapa precedentă la Dinamo București, în urma unui arbitraj discutabil, Volei Club Banatul Caransebeș pornește favorită, având în vedere lotul de care dispune. Cu alte cuvinte, ar fi momentul pentru începerea reabilitării jucătorilor în fața susținătorilor financiari și ai suporterilor.

Mai ales că în prima etapă a returului vor evolua tot acasă, în compania unei alte grupări din jumătatea a doua a clasamentului, Phoenix Șimleu Silvaniei.

Sursa: http://www.caon.ro/echipa-volei-club-banatul-obligata-sa-obtina-victoria/1488909