Gazdele au punctat la… onoare

Gazdele au punctat la… onoare

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – ACS Poli Timişoara 0-0, în etapa a XV-a a Seriei a II-a din eşalonul secund.

Localnicii au început bine partida, trecându-şi în cont prima ocazie în minutul 5, când, după un fault al lui Popescu asupra lui Manea, s-a dictat lovitură liberă de la 18 metri, execuţia lui Suru trecând puţin peste poarta timişoreană.

Oaspeţii au avut şi ei o bună şansă de a deschide scorul în minutul 16, la un corner de pe stânga executat bine de Keita, reluarea cu capul a lui Cânu, de la 8 metri, fiind pe direcţia lui Coca, astfel că portarul caransebeşean a reuşit să respingă în faţă, de unde pericolul a fost îndepărtat de coechipieri.

Gazdele au trecut de două ori pe lângă gol în minutul 26. Într-o primă fază, Keita l-a faultat pe Dârvaru la 30 de metri, lateral-stânga, lovitura liberă executată de Lupu, tăiat, a ajuns în careu la Goşa, care, de la 4 metri, a pus latul, însă Smaranda a reuşit să respingă în corner. Lovitura de colţ a fost executată de acelaşi Lupu, în faţa porţii, reluarea cu piciorul a lui Barbu, de la 3 metri, pe jos, fiind prinsă de goal-keeper-ul timişorean.

Cea mai mare ocazie a meciului s-a consemnat în minutul 51, la o fază în care Negoescu a pătruns frumos pe partea dreaptă, a centrat în careu, de unde Dârvaru, aflat la 8 metri, singur-singurel cu Smaranda, s-a înălţat şi a reluat cu capul la câţiva centimetri de bara dreaptă a porţii timişorene.

Gazdele au rămas în 10 oameni în minutul 89, după ce Săulescu a făcut un henţ absolut inutil la mijlocul terenului, arbitrul Dreve arătându-i caransebeşeanului cel de-al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Egalitatea numerică pe teren s-a restabilit în minutul 90+4, atunci când Poparadu a pătruns în careul gazdelor pe partea stângă, s-a ciocnit de Manea, s-a prăbuşit, oaspeţii au cerut penalty, însă „centralul” partidei i-a arătat timişoreanului cartonaşul galben pentru simulare şi, cum era cel de-al doilea, l-a invitat pe acesta să părăsească terenul.

F.C. Caransebeş: Coca, Manea, Goşa, Barbu, Buşu, Săulescu, Suru, Artean, Negoescu (min. 79, Poiană), Dârvaru (81, Himcinschi), Lupu (88, Ologu); rezerve: Rusu, Dicu, Făinişi, Centea. Antrenori: Alin Artimon, Alin Paleacu.

Sursa: http://www.caon.ro/gazdele-au-punctat-la-onoare/1483501