Gazul vine și în Valea Cenchii

„Am făcut tabele pentru gaz, iar oamenii mă întreabă, nu știu ce să le spun, nu știm care este situația”, a spus Gheorghe Tiuch, reprezentantul locuitorilor din Valea Cenchii. Iar răspunsul edilului l-a mulțumit.

„Dle Tiuch, o să aveți gaz, nu știu exact data pentru că nu știu cum decurg lucrările, dar proiectul este avizat, autorizat, lucrările vor începe anul acesta. Și în Valea Cenchii, și în celelalte zone sper ca în acest an, vară, toamnă, când va fi, oamenii vor vedea măcar că se lucrează, cred că vor fi mulțumiți și în momentul când văd că se sapă, se introduc conductele. Că apoi urmează racordurile și există un efort financiar ulterior și din partea lor. Cred că suntem la nivelul de a licita lucrarea, la CFR a fost marea piatră de încercare, dar și CFR-ul fiind cointeresat de introducerea gazului în zona Gării, cred că lucrurile se vor mișca mai repede”, a precizat Borcean.

Nu doar Valea Cenchii va beneficia de gaz, ci și cartierul Teiuș. De altfel, la ședința legislativului local de peste câteva zile, consilierii vor avea în față două proiecte de hotărâre care vizează aprobarea întregii documentații tehnice pentru introducerea conductei de distribuție a gazelor naturale pe străzile Teiușului și Grănicerilor.

JCS-R.M.

Sursa: https://caon.ro/gazul-vine-si-in-valea-cenchii/2371015/

[the_ad id=”8461″]